Är ni intresserade av att hitta billiga hotell i Berlin så ska det inte vara någon svår match då utbudet är ganska rikligt. Det finns budgetvarianter i flera av de centrala stadsdelarna och det handlar faktiskt mer om att du som resenär ska bestämma dig för vilket område och vilket hotell du helst vill bo på.

Här har vi tagit fram några exempel på billiga hotell i Berlin för
budgetresenären:

  • I stadsdelen Mitte finns Academy Hotel Berlin som ligger nära sevärdheter som Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie museum och Segerkolonnen. Hotellet ligger mittemellan de tre tunnelbanestationerna Gleisdreieck, Kurfurstenstrasse och Bulowstrasse och erbjuder gratis trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen och gratis gästparkering, samt frukostbuffé.
  • För den bilande resenären är Winter’s Hotel Berlin City Messe i stadsdelen Wilmersdorf ett bra alternativ då hotellet ligger i anslutning till en större väg. Hotellet erbjuder enkelrum, dubbelrum och lägenhet, samt parkering, frukostbuffé och internet. Wilmersdorf park ligger på 10 minuters gångavstånd.
  • För den som vill uppleva Berlin på cykel så erbjuder hotellet cyklar till uthyrning. I det bohemiska och multikulturella området Kreuzberg hittar budgetresenären Hotel Am Anhalter Bahnhof som ligger nära den före detta tågstationen Anhalter Bahnhof. Hotellet erbjuder allt från enkelrum till fyrbäddsrum samt gratis trådlöst internet och daglig frukostbuffé. Alla rum kan nås med hiss. Hotellet ligger i ett lugnt område med sex minuters promenad till Hallesches Tor och tunnelbanestationen Möckernbrücke.

BerlinGuiden.com har också en avdelning för billiga hotell Berlin som kan vara värt att ta en titt på som du hittar här. Billiga-Hotell.nu har en stor lista på billiga hotell i Berlin som jag också måste rekommendera.